Cena licencji Transit XV w pełnej wersji
De persoon die dit onderwerp heeft geplaatst: MTG_tlumaczenia
MTG_tlumaczenia
MTG_tlumaczenia
Polen
Local time: 03:22
Engels naar Pools
+ ...
Dec 7, 2006

Mam nadzieję, że nie łamię jakiegoś tabu. Otrzymałem "pilne i palące" zapytanie dotyczące tłumaczenia, ale warunkiem jest realizacja w Transicie. Nie posiadam tego programu. Informacje na jego temat znalazłem na stronie producenta i na tutejszych forach. Mam ogólny ogląd sytuacji - poza jedną kwestią. Jaka jest (przynajmniej orientacyjna) cena licencji. Wiem, że najprościej byłoby zadzwonić do producenta, ale god... See more
Mam nadzieję, że nie łamię jakiegoś tabu. Otrzymałem "pilne i palące" zapytanie dotyczące tłumaczenia, ale warunkiem jest realizacja w Transicie. Nie posiadam tego programu. Informacje na jego temat znalazłem na stronie producenta i na tutejszych forach. Mam ogólny ogląd sytuacji - poza jedną kwestią. Jaka jest (przynajmniej orientacyjna) cena licencji. Wiem, że najprościej byłoby zadzwonić do producenta, ale godzina już za późna... Będę wdzięczny za informację.Collapse

Piotr Wargan
Piotr Wargan  Identity Verified
Polen
Czy klient przyśle pliki w Transicie? Dec 8, 2006

Jeżeli tak, to nie potrzebujesz pełnej wersji, tylko bezpłatną (do ściągnięcia ze strony producenta). Bardzo prosty w obsłudze i bezproblemowy program.

Nie sądzę, żeby ktoś wymagał od tłumacza posiadania "pełenej wersji", moim skromnym ona jest tylko dla agencji.

pzdr

Andrzej Lejman
Andrzej Lejman  Identity Verified
Polen
Duits naar Pools
+ ...
Można i w Tradosie Dec 8, 2006

Zajrzyj tu:

http://lav.proz.com/topic/58306

Transit to dość powszechnie znienawidzony program. Jego podstawowa wada to brak sprawdzania pisowni (moduły można dokupić, ale dla 1 czy 3 zleceń rocznie to wątpliwa inwestycja).

Możesz natomiast wyeksportować tekst, przetłumaczyć w tradku i zaimportować do Transita. Na koniec trzeba tylko kolejno zatwierdzić w
... See more
Zajrzyj tu:

http://lav.proz.com/topic/58306

Transit to dość powszechnie znienawidzony program. Jego podstawowa wada to brak sprawdzania pisowni (moduły można dokupić, ale dla 1 czy 3 zleceń rocznie to wątpliwa inwestycja).

Możesz natomiast wyeksportować tekst, przetłumaczyć w tradku i zaimportować do Transita. Na koniec trzeba tylko kolejno zatwierdzić wszystkie segmenty w Transicie (Alt + Ins).

Powodzenia

Andrzej
Collapse

Jerzy Czopik
Jerzy Czopik  Identity Verified
Duitsland
Lid 2003
Pools naar Duits
+ ...
Pobierz darmową wersję Star Transit Satellite PE Dec 8, 2006

i skontaktuj się ze mną przez profil, to Ci wyślę rzeczone PluZtoys, pozwalające na eksport do Worda.

Program Transit Satellite PE możesz pobrać tutaj.

Pozdrawiam
Jerzy

MTG_tlumaczenia
MTG_tlumaczenia
Polen
Engels naar Pools
+ ...
ONDERWERPSTARTER
Dziękuję wszystkim. Dec 8, 2006

Skorzystam z waszych rad, porad i rekomendacji.

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(en) van dit forum
Monika Jakacka Márquez[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Cena licencji Transit XV w pełnej wersji

Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

Buy now! »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

Buy now! »