Pytania ponad limit De persoon die dit onderwerp heeft geplaatst: M.A.B.
|
M.A.B. Polen Local time: 03:20 Engels naar Pools + ...
Zadałem 3 pytania po przekroczeniu ograniczenia 20 pytań w tydzień. Myślałem, że tak jak z ograniczeniem dziennym, pokażą się one jak tylko nadejdzie odpowiedni moment. Tymczasem wg moich obliczeń powinny się ukazać wczoraj, lecz wciąż jest "Automatic vetting soon", a od tego czasu zdążyłem już zadać nowe pytanie, więc na pewno limit tygodniowy nie jest już przekroczony. Czy ktoś wie what is going on?? | | |
Natalie Polen Local time: 03:20 Lid 2002 Engels naar Russisch + ... MODERATOR SITE LOCALIZER Sa dwie mozliwosci | Nov 12, 2006 |
1) Problemy z bazami danych
2) Po prostu nie bylo komu te pytania opublikowac (pytania 'ponadlimitowe' sa publikowane przez staff) | | |
M.A.B. Polen Local time: 03:20 Engels naar Pools + ... ONDERWERPSTARTER
Zlecenie mam na jutro, liczyłem na pomoc ProZiansów jeszcze dziś. Najchętniej to bym te pytania wycofał i zadał ponownie, ale nie da się wycofać pytań "na szaro"... Szto dziełac'?? | | |
Agnieszka Hayward (X) Polen Local time: 03:20 Duits naar Pools + ... gg? skype? desperacja? | Nov 12, 2006 |
MaciejB wrote:
Szto dziełac'??
zapytać na gg, Towarzyszu
albo wysłać instant messages do tych, o których sądzisz, że są władni Ci pomóc przy danym tekście.
Powodzenia!
rzecz jasna powyższe polecam WYŁACZNIE w sytuacjach awaryjnych
[Edited at 2006-11-12 22:27] | |
|
|
M.A.B. Polen Local time: 03:20 Engels naar Pools + ... ONDERWERPSTARTER
Nie bardzo wiem kogo miałbym pytać? Na mojej liście kontaktów nie ma żadnych tłumaczy :-/
A problem rozwiązałem metodą tzw. brute force, czyli zadałem te trzy pytania jeszcze raz. Co prawda dwa z oczekujących oczywiście zaraz potem się pojawiły, co spowodowało pewne zamieszanie, ale trzecie nadal gdzieś jest w internetowym "eterze"... Niestety, ProZ ma pewną bezwładność i jedno już wiem: lepiej nie zadawać pytań po przekroczeniu tygodniowego limitu. To nie działa ta... See more Nie bardzo wiem kogo miałbym pytać? Na mojej liście kontaktów nie ma żadnych tłumaczy :-/
A problem rozwiązałem metodą tzw. brute force, czyli zadałem te trzy pytania jeszcze raz. Co prawda dwa z oczekujących oczywiście zaraz potem się pojawiły, co spowodowało pewne zamieszanie, ale trzecie nadal gdzieś jest w internetowym "eterze"... Niestety, ProZ ma pewną bezwładność i jedno już wiem: lepiej nie zadawać pytań po przekroczeniu tygodniowego limitu. To nie działa tak jak z dziennym, że one czekają sobie w kolejce na odpowiednią chwilę, choć zupełnie nie rozumiem dlaczego. ▲ Collapse | | |
To report site rules violations or get help, contact a site moderator:
You can also contact site staff by
submitting a support request »