Pagina's in het onderwerp: < [1 2] |
Zmiana warty De persoon die dit onderwerp heeft geplaatst: Magda Dziadosz
|
allp Polen Local time: 20:43 Engels naar Pools + ... Wszystkiego dobrego, Magdo, na nowej drodze życia :) | Feb 28, 2009 |
Zobaczymy, jakie będą te nowe wody, chociaż podobno lepiej to już było?
Pozdrawiam,
Alina | | |
Magda, nie znikaj! | Mar 1, 2009 |
Dzieki za już, ale proszę o jeszcze - nie znikaj! Nawet jesli nie będziesz juz moderować - bądź obecna!
Duzi może jesteśmy, ale grzeczni - niekoniecznie.
Wielkie dzieki za czuwanie przez tyle lat
Basia | | |
Za te wszystkie lata działalności. I życzę powodzenia.
Michał | | |
no co tu dużo mówić | Mar 1, 2009 |
Ok, ciężka będzie rola nowego moderatora po takiej poprzedniczce...
Dzięki Magda za wszystko. Mam tylko nadzieję, że nadal, od czasu do czasu choć, będziemy mogli korzystać z Twojego doświadczenia. | |
|
|
Jerzy Czopik Duitsland Local time: 20:43 Lid 2003 Pools naar Duits + ...
są do poczytania tutaj.
Pozdrawiam
Jerzy | | |
Jerzy Czopik wrote:
są do poczytania tutaj.
Pozdrawiam
Jerzy
Szkoda, bo moderatorzy mieli duży wpływ na powstanie społeczności Proza i atmosfery panującej na tym portalu.
T. | | |
Jerzy Czopik Duitsland Local time: 20:43 Lid 2003 Pools naar Duits + ... |
literary Local time: 20:43 Engels naar Pools + ...
When the cat is away the mice will play. | |
|
|
Dzięki Magda, za wszystko.
Chcę wierzyć, że pomysł staffu wypali - w końcu nieszablonowe i pionierskie rozwiązania to domena proz. Nie podoba mi się jednak forma. To takie stereotypowo amerykańskie - you did your job, we don't need you anymore.
Może to słuszna decyzja... też bym się wkurzył jak bym się czemuś tak poświęcał i dostał za to w podzięce... ograniczenie uprawnień. Cieszę się, że się nie "obrażasz" i nie znikasz. Uznanie za wspania... See more Dzięki Magda, za wszystko.
Chcę wierzyć, że pomysł staffu wypali - w końcu nieszablonowe i pionierskie rozwiązania to domena proz. Nie podoba mi się jednak forma. To takie stereotypowo amerykańskie - you did your job, we don't need you anymore.
Może to słuszna decyzja... też bym się wkurzył jak bym się czemuś tak poświęcał i dostał za to w podzięce... ograniczenie uprawnień. Cieszę się, że się nie "obrażasz" i nie znikasz. Uznanie za wspaniałą pracę, jaką wykonujesz dla środowiska prezentuje się choćby w tym wątku.
Do zobaczenia na konferencji! ▲ Collapse | | |
Iwona Szymaniak Polen Local time: 20:43 Lid Engels naar Pools + ... SITE LOCALIZER Wielkie dzięki, Magdo | Mar 4, 2009 |
Słów brak, żeby wyrazić to, co czuję.
Moi przedpiścy, a zwłaszcza Szymon powiedzieli właściwie wszystko.
Innowacyjność, owszem, ale ludziom jest jeszcze potrzebny duch, a tego żadne najnowocześniejsze nawet rozwiązanie nie zastąpi. ;(
Byłaś i mam nadzieję, że pozostaniesz duchem spajającym naszą społeczność.
Jeszcze raz wielkie dzięki. Serdecznie ściskam.
Iwonka | | |
Pagina's in het onderwerp: < [1 2] |